Genieten van een mooi aangelegde tuin zonder op te moeten draaien voor het onderhoud? Bij Danny Mergan kan je terecht voor kunstplanten en kunstbomen die niet van de echte te onderscheiden zijn. Enkel het onderhoud verschilt want dat zal voor jou geen zorg meer zijn.

Kunstplanten in de tuin

Geen groene vingers maar wel een groene tuin? Of misschien wordt het onderhoud je allemaal wat veel? Wij hebben een ruim assortiment kunstplanten om jouw tuin een mooie, natuurlijke uitstraling te geven.

Permanent een mooie buxus aan je voordeur of op je terras? Een perk met siergrassen in UV-bestendige kunststof? Boompjes met een eeuwig mooie kruin? Dankzij onze collectie namaak planten voor buiten is het allemaal mogelijk.

Heb je een zwembad in je tuin? De chloor heeft een negatief effect op de planten die errond staan. Die kunnen gaan verbleken of zelfs sterven. Met een artificiële plant naast je zwembad vertoef je gegarandeerd in een groene omgeving.

Palmen, bamboe, siergrassen, buxus, coniferen, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. En omdat onze kunstplanten weerbestendig zijn blijven ze jaren aan een stuk mooi. Zo kan jij genieten van een buitenleven zonder het extra werk.

Wil je meer weten over ons aanbod in kunstplanten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een aanbod op maat. Je kan natuurlijk ook langskomen in onze toonzaal of in het ruime toonpark om enkele planten te bekijken. Kom langs en overtuig jezelf van de schoonheid en het comfort van een artificiële plant in jouw tuin.