Opritten en terrassen

Je woning komt pas helemaal tot zijn recht met een afgewerkte oprit en een mooi aangelegd terras. Het verhoogt niet alleen de waarde van je huis, het zorgt ook voor meer wooncomfort. Ons familiebedrijf is al sinds 1935 de referentie in de aanleg van verhardingen voor opritten en terrassen.

Of je nu kiest voor een oprit en terras met stijlvolle kasseien, strakke klinkers of je maakt liever een keuze uit ons groot aanbod tegels, bij Danny Mergan ben je in ieder geval aan het juiste adres. Hier vind je meer informatie over onze materialen.

Wil je onze realisaties liever zelf eens bekijken? Vraag naar onze referentielijst of kom eens langs in ons toonpark en onze toonzaal in Mollem.

80 jaar ervaring

Al meer dan 80 jaar zijn wij de specialist in het plaatsen van bestratingen, opritten, parkings en terrassen in kasseien, klinkers en natuursteen.

Scherpe prijzen

Wij werken met de allerbeste producten en streven ernaar om die aan de scherpste prijs aan te bieden

3e generatie

Wij zijn een echt familiebedrijf waar kunde en ervaring van generatie op generatie werd doorgegeven.

Oprit en terras in klinkers

Klinkers zijn populair als verharding voor opritten en terrassen. En dat is niet verwonderlijk want met klinkers kan je heel veel richtingen uitgaan. Modern strak, landelijk, klassiek, in alle kleuren en stijlen is er wel een aanbod.

 • Klinkers zijn sterk: een oprit moet natuurlijk een stevige verharding krijgen. Klinkers zijn ijzersterk en vormvast.
 • Grote variatie mogelijk: de keuze in stijlen en kleuren is bijna eindeloos.
 • Makkelijk te herstellen: we kunnen een beschadigde klinker makkelijk verwijderen en een andere in de plaats leggen.
 • Duurzaam: omdat klinkers water doorlaten houden ze de bodemvochtigheid op peil.
 • Eenvoudig in onderhoud: klinkers kan je goed onderhouden.

 

Oprit en terras in kasseien

Ze zijn al lang niet meer weg te denken: kasseien. Een klassieker, tijdloos, vol karakter en onverslijtbaar. Bovendien verliezen ze hun waarde niet. Zelfs integendeel: ze worden enkel mooier. Gebruikte kasseien zijn dan ook zeer gegeerd voor de aanleg van nieuwe opritten en terrassen.

 • duurzaam: kasseien zijn bijzonder sterk
 • waardevol: een kassei verliest zijn waarde nooit
 • uniek: dit is een natuurproduct, iedere kassei is uniek

 

Oprit en terras in tegels

Met een oprit of terras in tegels kan je werkelijk eindeloos variƫren. Tegels bestaan in alle stijlen, kleuren en maten. En ze worden ook in verschillende materialen gemaakt:

 • Betontegels: door hun stevigheid zijn ze heel geschikt voor de aanleg van opritten. Hun strakke vorm komt ook goed tot zijn recht op moderne terrassen
 • Keramische tegels: ze zijn vuil- en vlekafstotend. Ze zijn ook bijzonder onderhoudsvriendelijk. En omdat ze tot in de kern gekleurd zijn houden ze hun kleur levenslang aan.
 • Tegels in natuursteen: de meest authentieke look haal je met een natuurstenen terras.