Ze zijn al lang niet meer weg te denken: kasseien. Een klassieker, tijdloos, vol karakter en onverslijtbaar. Bovendien verliezen ze hun waarde niet. Zelfs integendeel: ze worden enkel mooier. Gebruikte kasseien zijn dan ook zeer gegeerd voor de aanleg van nieuwe opritten en terrassen.

Een oprit of terras in kasseien

Bij ons is het de koning onder de verhardingen. Een kassei blijft stijlvol, ook al is hij soms eeuwenoud. Een oprit in kasseien of een terras in kasseien is mooi, stijlvol en tijdloos.

Een kassei (of kinderkopje, zoals we ze ook wel eens noemen) is een zuiver natuurproduct. Je vindt er geen twee gelijke. Elke steen heeft zijn unieke vorm. Daardoor is het leggen van een opritten en terrassen in kasseien echt specialistenwerk.

Ook al zijn ze allemaal verschillend, toch is het mogelijk om kasseien voor jouw oprit of terras in verschillende verbanden te leggen. Klassieke rijen, cirkels of waaiers, met dit type verharding kan je veel kanten uit, mits je met een ervaren kasseilegger werkt. En daarvoor ben je bij Danny Mergan aan het juiste adres! Wij brengen de beste stabiliserende onderlaag aan en werken af volgens jouw wensen.

Wil je onze realisaties eens bekijken om wat inspiratie op te doen? Vraag dan zeker naar ons referentielijst.

De vele voordelen van een kassei

Kies je voor een tijdloze afwerking in kasseien dan ben je verzekerd van een extreem duurzame verharding voor jaren. Een kassei wordt er enkel mooier op. Maar dat is lang niet het enige voordeel.

Wil je op een moment toch je oprit of terras van een andere verharding voorzien? Onze kinderkopjes verliezen hun waarde niet. Ze zijn dan ook bijzonder sterk.

Ze laten zich eveneens makkelijk onderhouden. Met water en een klein beetje natuurzeep houd je je oprit en terras makkelijk schoon. Of breng er een laagje rivierzand op aan. Dat neemt het vuil op en je maakt je stenen wat ruwer. Wij geven je graag advies over het beste onderhoud voor jouw kasseien.

Benieuwd naar nog meer voordelen van een oprit in kasseien? Op zoek naar onze realisaties of naar een offerte op maat? Neem dan vrijblijvende contact op met ons.