Ze zijn niet uit het Belgische straatbeeld weg te denken: kasseien. De klassieker der bestrating, vol karakter en onverslijtbaar. Bovendien verliezen ze hun waarde niet. Zelfs integendeel: ze worden enkel mooier. Gebruikte kasseien zijn dan ook zeer gegeerd voor de aanleg van nieuwe parkings.

Een parking in kasseien

We zouden ze de Rolls Royce onder de bestrating kunnen noemen. Een kassei blijft stijlvol, ook al is hij soms eeuwenoud. Een parking in kasseien is mooi, stijlvol en tijdloos.

Een kassei (of kinderkopje, zoals we ze ook wel eens noemen) is een zuiver natuurproduct. Je vindt er geen twee gelijke. Elke steen heeft zijn unieke vorm. Daardoor is het leggen van een parking in kasseien echt specialistenwerk.

Ook al zijn ze allemaal verschillend, toch is het mogelijk om kasseien in verschillende verbanden te leggen. In rijen, cirkels of waaiers, met dit type verharding kan je veel kanten uit, mits je met een ervaren kasseilegger werkt. En daarvoor ben je bij Danny Mergan aan het juiste adres! Wij brengen de beste stabiliserende onderlaag aan en werken af volgens jouw wensen.

Wil je onze realisaties eens bekijken om wat inspiratie op te doen? Vraag dan zeker naar ons referentielijst.

De vele voordelen van een kassei

Kies je voor een tijdloze parking in kasseien dan ben je verzekerd van een extreem duurzame verharding voor jaren. Een kassei wordt er enkel mooier op. Maar dat is lang niet het enige voordeel.

Wil je op een moment toch je bestrating veranderen, weet dan dat onze kinderkopjes hun waarde niet verliezen. Ze zijn dan ook bijzonder sterk.

Ze laten zich eveneens makkelijk onderhouden. Met water en een klein beetje natuurzeep houd je je parking makkelijk schoon. Of breng er een laagje rivierzand op aan. Dat neemt het vuil op en je maakt je stenen wat ruwer. Wij geven je graag advies over het beste onderhoud voor jouw kasseien.

Benieuwd naar nog meer voordelen van een parking in kasseien? Op zoek naar onze realisaties of naar een offerte op maat? Neem dan vrijblijvende contact op met ons.