Een barbecue staat garant voor lekker eten en gezelligheid. En met een vaste bbq in steen zorg je voor een extra mooi element in je tuin. Gedaan met het uithalen en wegzetten van je oude barbecue, vanaf nu heeft je tuin een vaste plaats om heerlijk te grillen.

Een barbecue in steen

Of je nu een grote tuin hebt of niet, het is altijd mogelijk om er een stenen barbecue in te integreren. En dat heeft heel wat voordelen. Zo hoef je je traditionele toestel niet iedere keer klaar te zetten en weg te bergen. Een stenen versie blijft het hele jaar door buiten staan. Zij zijn dan ook weerbestendig, dat kan van een klassieke metalen of aluminium toestel niet altijd worden gezegd.

Je geeft je tuin er meteen ook een esthetische meerwaarde mee. Ze kunnen robuust zijn, maar ook heel sierlijk. Dat hangt allemaal af van je eigen stijl en smaak. In ieder geval is het een bijzondere eye catcher in je tuin.

Tenslotte nodigt een permanente stenen bbq uit tot gezellig samen grillen. Vrienden en familie zullen graag bij je over de vloer komen om van de sfeer en het heerlijke eten te genieten. Trouwens, een barbecue in steen in uitermate geschikt om knapperige Italiaanse pizza’s in te bereiden!

Tuinhaard of bbq?

Nog een voordeel van een vaste grill in de tuin? Op frissere dagen en koele avonden doen ze prima dienst als tuinhaard. Wat is er zaliger dan knus genieten bij een knisperend vuurtje? Eigenlijk heb je dus twee zaken in één: een barbecue en een tuinhaard.

Heb je bij de aanleg van je tuin ook steenmuren verwerkt? Dan kunnen wij een barbecue in die muur integreren. Zo gaat het ontwerp helemaal op in het design van je tuin. En dat is extra stijlvol!

Wil je meer weten over ons aanbod stenen barbecues? Wil je enkele toestellen bekijken? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze ruime toonzaal en toonpark in Mollem. Onze medewerkers staan steeds voor je klaar.