Ben je op zoek naar een unieke tuintafel met veel uitstraling? Kies dan voor een tafel in steen. Die zijn oerdegelijk en gaan wel een leven lang mee. Bovendien krijgt je terras zo een uitzonderlijke eye catcher.

Waarom voor een tuintafel in steen kiezen?

Hoewel er voor tuintafels traditioneel vaak gekozen werd voor hout of zelfs plastic zijn er meer en meer mensen die vandaag kiezen voor een tafel in steen. En dat is goed te begrijpen want een stenen tafel voor je tuin of terras heeft heel wat voordelen.

Zo is natuursteen erg robuust en slijtvast. Je tafel kan echt wel tegen een stootje en in de tuin is dat mooi meegenomen. Daarnaast is het materiaal ook krasbestendig en kan het alle weersomstandigheden aan. Een stenen tafel verplaats je niet zomaar, ze kan in de herfst en winter gerust buiten blijven staan.

Ook het onderhoud is eenvoudig. Met een vochtige doek en eventueel wat natuurzeep houd je de tafel in topconditie. Zo gaat de luxueuze uitstraling niet verloren. Je kan er ook voor kiezen om je tafel jaarlijks te behandelen om ze te beschermen tegen inwerkende zuren en vetten. Wij informeren je graag over de beste producten voor het onderhoud van jouw stenen tafel.

Maten en stijlen

De keuze in soorten en stijlen is bijna eindeloos. Wil je een strak design of zoek je eerder iets klassiek? Bij ons vind je zeker wat je zoekt. En omdat steen een natuurproduct is heeft iedere tafel een eigen, unieke look. Onze medewerkers staan je graag bij in het maken van je keuze.

Je kan een stenen tuintafel ook prima combineren met een vaste barbecue of een steenmuur. Op die manier zorg je voor een mooi en stijlvol geheel waar het heerlijk toeven wordt. Ben je op zoek naar meer informatie of wil je ons aanbod beter leren kennen? Kom gerust langs in onze ruime toonzaal. Bij ons kan je terecht voor professioneel advies en voor een aanbod op maat van jouw wensen.