grondwerken en afbraak

Stel: je beschikt over een grond maar daarop staat nog een oude constructie die moet worden verwijderd vooraleer je aan de slag kan gaan met je nieuwbouw of de aanleg van een parking of oprijlaan. Wij voeren de grondwerken, afbraak en opruiming van bestaande constructies helemaal voor je uit en maken je grond klaar voor een nieuwe bestemming.

Afbraak en opruiming van bestaande constructies

Een woning afbreken is specialistenwerk. Je moet over de juiste materialen maar ook over de juiste kennis beschikken om het werk tot een goed en veilig einde te brengen. En bovendien moet je het afval en de materialen kunnen afvoeren.

Danny Mergan voert de afbraak en opruiming van bestaande constructies voor je uit. Onze experten weten hoe ze het werk snel, proper en veilig kunnen uitvoeren. Het materiaal wordt vakkundig afgevoerd en we zorgen ervoor dat we de grond klaar maken voor je nieuwe project.

Wij kunnen ook de begroeiing van je grond verwijderen. Je krijgt dus een effen terrein dat helemaal bouwklaar is.

Waarom voor ons kiezen voor afbraak en opruiming?

Wij gaan steeds op zoek naar betere en efficiƫnte manieren om met afbraak en afvalverwerking om te gaan. Zo bekijken we welke materialen kunnen worden gerecupereerd en brengen die naar erkende verwerkingsbedrijven. Bovendien staan veiligheid en precisie bij ons voorop.

Kies je voor Danny Mergan dan kan je er dus zeker van zijn dat de werken op efficiƫnte, duurzame en veilige manier worden uitgevoerd. Alles wordt netjes gesorteerd, indien mogelijk gerecycleerd en afgevoerd naar de juiste verwerker. Je kan rekenen op een ordelijk resultaat op korte termijn. Slaap gerust op beide oren, wij voeren de volledige afbraak en opruiming van A tot Z voor je uit.

Je wil je grond voorbereiden op een volgend project? Neem contact op met Danny Mergan. Wij komen bij je langs en maken een offerte op maat voor de uit te voeren afbraak en opruiming.

80 jaar ervaring

Al meer dan 80 jaar zijn wij de specialist in het plaatsen van bestratingen, opritten, parkings en terrassen in kasseien, klinkers en natuursteen.

Scherpe prijzen

Wij werken met de allerbeste producten en streven ernaar om die aan de scherpste prijs aan te bieden

Maatwerk

Voor ieder project zorgen wij voor een ontwerp, uitvoering en afwerking op maat.