Afsluiting en schutting

Of je nu op zoek bent naar privacy, veiligheid of gewoon een esthetische toevoeging aan je buitenruimte, het kiezen van de juiste afsluiting of schutting is van cruciaal belang.

Bij Mergan bv zijn we specialist in het plaaten van afsluitingen in verschillende materialen en ontwerpen. Van duurzaam beton tot de warme uitstraling van hout en de veelzijdigheid van metalen gaasstructuren, ontdek de vele mogelijkheden die je helpen bij het creëren van de perfecte afsluiting of schutting voor jouw woning. Laat je inspireren en informeren terwijl we je begeleiden door de kenmerken, voordelen en toepassingen van afsluitingen en schuttingen in beton, hout en metalen gaasstructuur.

80 jaar ervaring

Al meer dan 80 jaar zijn wij de specialist in het plaatsen van bestratingen, opritten, parkings en terrassen in kasseien, klinkers en natuursteen.

Scherpe prijzen

Wij werken met de allerbeste producten en streven ernaar om die aan de scherpste prijs aan te bieden

Maatwerk

Voor ieder project zorgen wij voor een ontwerp, uitvoering en afwerking op maat.

Afsluiting en schutting in beton

 • Robuuste Duurzaamheid: Betonnen afsluitingen bieden ongeëvenaarde duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen de elementen en vragen minimaal onderhoud, waardoor jouw omheining jarenlang meegaat.
 • Privacy en Veiligheid: Creëer een privé en veilige buitenruimte met betonnen schuttingen. De solide structuur zorgt voor een effectieve barrière, waardoor ongewenste blikken worden buitengehouden.
 • Weerbestendigheid: Betonnen afsluitingen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Of het nu regent, waait of de zon fel schijnt, jouw omheining behoudt zijn integriteit en uitstraling.
 • Esthetische Variëteit: Ontdek esthetische veelzijdigheid met diverse ontwerpmogelijkheden voor betonnen afsluitingen. Of je nu gaat voor een moderne, strakke look of een meer klassiek ontwerp, Mergan BV past het aan naar jouw smaak.

Afsluiting en schutting in hout

 • Warmte en Natuurlijke Uitstraling: Houten schuttingen brengen natuurlijke warmte in jouw buitenruimte. Kastanjehout voegt daar een unieke, rustieke uitstraling aan toe, waardoor jouw tuin een charmant karakter krijgt.
 • Milieuvriendelijkheid: Kies voor duurzaamheid met houten schuttingen. Hout is een hernieuwbaar materiaal en met het gebruik van kastanjehout draag je bij aan milieubewust bouwen.
 • Aanpasbaar aan Jouw Stijl: Hout biedt veel ontwerpmogelijkheden. Of je nu gaat voor een moderne, strakke schutting of een meer traditionele kastanjehouten afsluiting met natuurlijke vormen, Mergan BV past het ontwerp aan naar jouw smaak.
 • Eenvoudig Onderhoud: Onderhoud van houten schuttingen is eenvoudig. Regelmatig onderhoud, zoals behandelingen met houtolie, zorgt ervoor dat jouw omheining zijn schoonheid behoudt.

Afsluiting en schutting in metalen gaasstructuur

 • Moderne Uitstraling: Metalen gaasstructuren voegen een eigentijds element toe aan jouw tuin. Schanskorven combineren functionaliteit met een uniek design, waardoor jouw tuinafsluiting een moderne touch krijgt.
 • Duurzaam en Onderhoudsvriendelijk: Metalen gaas en schanskorven zijn duurzaam en vereisen minimaal onderhoud. Deze materialen zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en behouden hun kwaliteit langdurig.
 • Veelzijdig Ontwerp: Metalen gaasstructuren en schanskorven bieden veelzijdige ontwerpmogelijkheden. Je kunt kiezen uit verschillende maten, vormen en afwerkingen om een afsluiting te creëren die perfect aansluit bij jouw stijl.
 • Schanskorven als Decoratief Element: Schanskorven zijn niet alleen functioneel maar dienen ook als decoratief element. Vul ze met stenen, keien of houtsnippers en voeg een persoonlijk tintje toe aan jouw tuinafsluiting.