Verhardingen op een waterdoorlatende manier aanleggen

Waterdoorlatende verharding biedt een innovatieve oplossing voor het traditionele bestratingsprobleem door de unieke eigenschap om water effectief door te laten. Deze duurzame vorm van bestrating laat regenwater in de bodem sijpelen, wat het risico op wateroverlast vermindert en het grondwaterpeil bevordert.

Met zijn milieuvriendelijke karakter draagt waterdoorlatende verharding bij aan het behoud van het natuurlijke ecosysteem, terwijl het tevens esthetisch aantrekkelijk kan zijn. Ontdek de vele voordelen van deze revolutionaire technologie en draag bij aan een duurzamere leefomgeving.

 

80 jaar ervaring

Al meer dan 80 jaar zijn wij de specialist in het plaatsen van bestratingen, opritten, parkings en terrassen in kasseien, klinkers en tegels in alle formaten en materialen.

Scherpe prijzen

Wij werken met de allerbeste producten en streven ernaar om die aan de scherpste prijs aan te bieden

Maatwerk

Voor ieder project zorgen wij voor een ontwerp, uitvoering en afwerking op maat. Mergan, nu onder leiding van Danny Mergan en Thibault Van de Velde helpen je graag verder.

Waterdoorlatende klinkers

Wil je een buitenruimte die zowel esthetisch aantrekkelijk als milieuvriendelijk is? Overweeg dan onze hoogwaardige waterdoorlatende klinkers voor duurzame en functionele oplossingen. Maak een groen statement met jouw oprit!

  • Effectieve waterafvoer
  • Milieuvriendelijk ontwerp
  • Duurzame materialen

Waterdoorlatende verharding met grind

Creëer een functionele en stijlvolle buitenruimte met waterdoorlatende verharding. Ontdek de mogelijkheden van grind of split en geniet van een oprit, terras of paden die niet alleen duurzaam zijn maar ook bijdragen aan een gezond milieu.

  • Efficiënte waterafvoer
  • Esthetische variatie
  • Eenvoudig onderhoud

 

Waterdoorlatend beton

Ontdek de mogelijkheden van waterdoorlatend beton en geniet van een oprit, terras of paden die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een gezond milieu.

 

 

Geperforeerde bestratingsmaterialen

Kies voor een duurzame buitenruimte met waterdoorlatende verharding door gebruik te maken van geperforeerde bestratingsmaterialen. Verken de mogelijkheden en ervaar een functionele, stijlvolle, en milieuvriendelijke oplossing.

Grasdallen

Kies voor een duurzame buitenruimte met waterdoorlatende verharding door te kiezen voor grasdallen, ook bekend als grastegels, grasroosters, of grasbetonstenen. Ontdek de mogelijkheden en ervaar een functionele, groene, en milieuvriendelijke oplossing.