kunsttuinen

Je wil wel een mooie tuin maar je ziet op tegen het onderhoud? Je zoekt een alternatief dat geen last heeft van droogte of van vallende bladeren? Dat kan! Bij ons kan je terecht voor kunsttuinen die er net zo mooi uitzien als echte plantsoenen.

Kunstgras zie je her en der al wat vaker opkomen. Altijd een stralend groen gazon dat je niet hoeft te zaaien, te verticuteren en te maaien. Enkel het genieten moet je zelf nog doen.

Voor een volledig onderhoudsvrije tuin kan je bij Danny Mergan zelfs terecht voor kunstplanten. Het verschil met de echte variant is nauwelijks waarneembaar en jouw tuin ligt er een heel jaar door tiptop bij. Handig toch?

80 jaar ervaring

Al meer dan 80 jaar zijn wij de specialist in het plaatsen van bestratingen, opritten, parkings en terrassen in kasseien, klinkers en natuursteen.

Scherpe prijzen

Wij werken met de allerbeste producten en streven ernaar om die aan de scherpste prijs aan te bieden

Maatwerk

Voor ieder project zorgen wij voor een ontwerp, uitvoering en afwerking op maat.

Kunstgras

Op sportpleinen wordt het al langer gebruikt maar nu zien ook particulieren er de voordelen van in: kunstgras. Altijd een groen gazonnetje en toch geen onderhoud. Kwalitatief kunstgras is niet van echt te onderscheiden.

Waterdoorlatend aangelegde kunsttuin

Welkom in de wereld van kunsttuinen waar Mergan BV jouw buitenruimte transformeert tot een oase van groen en frisheid. Ontdek de magie van onze waterdoorlatende aanleg, ontworpen om zowel de esthetiek als duurzaamheid van jouw kunsttuin te versterken.