Ontdek de Magie van Kunstgras met Mergan BV

Een weelderig groen gazon, het hele jaar door, zonder zorgen over onderhoud? Dat is mogelijk met het kunstgras van Mergan BV. Ons kunstgras biedt niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar ook diverse soorten, vormen en afwerkingen om aan al jouw wensen te voldoen.

Soorten Kunstgras: Polyethyleen (PE) en Polypropyleen (PP)

Bij Mergan BV bieden we een uitgebreide selectie kunstgras aan, waaronder hoogwaardige soorten zoals Polyethyleen (PE) voor een zachte, natuurlijke uitstraling en Polypropyleen (PP) voor duurzaamheid en veerkracht.

Vormen en Afwerkingen: Korte, Middellange en Lange Vezels

Personaliseer jouw kunsttuin met kunstgras in verschillende vezellengtes. Kies voor korte vezels voor een strak gazon, middellange vezels voor een natuurlijke uitstraling, of lange vezels voor een luxueuze look.

Poolstructuren: Dichte Pool, Open Pool en Gemengde Vezels

Creƫer de gewenste textuur met verschillende poolstructuren. Ga voor kunstgras met dichte pool voor een weelderige uitstraling, open pool voor een natuurlijk ogend gazon, of gemengde vezels voor een harmonieuze combinatie van beide.

Zachte Touch Kunstgras:

Ervaar het comfort van zacht kunstgras onder je voeten. Onze collectie omvat zachte touch kunstgrasvarianten voor een luxueuze en aangename beleving.

Waarom Kunstgras van Mergan BV?

  1. Natuurlijke Uitstraling: Ons kunstgras is ontworpen met oog voor detail, waardoor het een natuurlijke uitstraling heeft die niet te onderscheiden is van echt gras.
  2. Duurzaam en Onderhoudsarm: Geniet van een groen gazon zonder het gedoe van maaien, bemesten en sproeien. Kunstgras van Mergan BV is duurzaam en onderhoudsarm.
  3. Veelzijdigheid: Met diverse soorten, vormen en afwerkingen biedt Mergan BV kunstgrasoplossingen voor alle smaken en tuinontwerpen.
  4. Zachte Touch: Kunstgras met een zachte touch zorgt voor een comfortabele en luxueuze ervaring, perfect voor ontspannen momenten in jouw kunsttuin.