Professionele afbraakwerken en grondvoorbereiding

Stel je voor: je bezit een stuk grond, maar er staat nog een verouderde constructie die moet wijken voordat je kunt beginnen met de bouw van je nieuwe project, of de aanleg van een parkeerplaats of oprijlaan. Dan heb je een professional nodig die de grondwerken, afbraak en opruiming van bestaande constructies helemaal voor zijn rekening kan nemen. Geen nood, Mergan BV neemt die werken graag op zich. Wij maken je grond klaar voor een nieuwe bestemming.

Afbreken en opruimen van bestaande constructies

Een woning of constructie slopen is specialistenwerk. Het vereist niet alleen de juiste materialen, maar ook de juiste expertise om het werk veilig en succesvol uit te voeren. Bovendien is de correcte afvoer van afval en materialen essentieel.

Mergan BV is gespecialiseerd in het uitvoeren van afbraakwerken en het opruimen van bestaande constructies. Onze experts weten hoe ze het werk snel, efficiënt en veilig kunnen uitvoeren. Het materiaal wordt zorgvuldig afgevoerd, en we zorgen ervoor dat de grond gereed is voor je nieuwe project. We kunnen ook de begroeiing op je terrein verwijderen, waardoor het vlak en bouwklaar is.

Waarom voor Mergan BV kiezen voor afbraak en opruiming?

Bij Mergan BV streven we voortdurend naar betere en efficiëntere methoden voor sloop en afvalverwerking. We onderzoeken welke materialen kunnen worden gerecupereerd en brengen ze naar erkende verwerkingsbedrijven. Veiligheid en precisie staan bij ons voorop.

Kies je voor Mergan BV, dan ben je verzekerd van een efficiënte, duurzame en veilige uitvoering van de werken. Alles wordt nauwkeurig gesorteerd, indien mogelijk gerecycled en afgevoerd naar de juiste verwerker. Je kunt rekenen op een georganiseerd resultaat op korte termijn. Slaap gerust op beide oren, wij staan in voor het volledig proces van A tot Z.

 

Wil je je grond professioneel voorbereiden op een volgend project? Neem contact op met Mergan BV. Wij komen bij je langs en stellen een op maat gemaakte offerte op voor de uit te voeren grond- en afbraakwerken.

80 jaar ervaring

Al meer dan 80 jaar zijn wij de specialist in het plaatsen van bestratingen, opritten, parkings en terrassen in kasseien, klinkers en natuursteen.

Scherpe prijzen

Wij werken met de allerbeste producten en streven ernaar om die aan de scherpste prijs aan te bieden

Maatwerk

Voor ieder project zorgen wij voor een ontwerp, uitvoering en afwerking op maat.

Bestratingswerken

  • Professioneel Grondwerk: Ons ervaren team voert professioneel grondwerk uit, waarbij we zorgen voor een stabiele en goed voorbereide ondergrond.
  • Selectie van Materialen: Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige bestratingsmaterialen, zoals betontegels, kleiklinkers, en natuursteen, voor een duurzame en esthetische afwerking.
  • Vakmanschap in Aanleg: Ons vakmanschap in bestratingswerken zorgt voor een resultaat dat niet alleen functioneel is maar ook visueel aantrekkelijk.

Grondwerken met gebruik van keerwanden

  • Stabiliteit: Keerwanden bieden optimale stabiliteit, vooral bij terreinen met hoogteverschillen, waardoor erosie wordt voorkomen.
  • Esthetische Meerwaarde: Naast functionaliteit voegen keerwanden ook esthetische waarde toe aan jouw project, met diverse afwerkingen en texturen.
  • Maatwerkoplossingen: Onze keerwanden zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en materialen, zodat we maatwerkoplossingen kunnen bieden voor elk project.

Ontharden

  • Waterinfiltratie: Ontharde oppervlakken bevorderen waterinfiltratie, verminderen het risico op overstromingen en dragen bij aan een gezond grondwaterpeil.
  • Groenere Omgeving: Door te ontharden creëren we ruimte voor groen, het planten van bomen en aanleggen van groenstroken, wat bijdraagt aan een groenere en leefbaardere omgeving.
  • Klimaatbestendigheid: Ontharden maakt stedelijke gebieden beter bestand tegen extreme weersomstandigheden, zoals zware regenval en hittegolven.