OVER ONS

Je huis of je bedrijfspand is pas helemaal af met een netjes aangelegde oprit of parking erbij. Wanneer je op zoek gaat naar een ervaren firma voor jouw project, kom dan zeker eens langs bij Danny Mergan! Ons familiebedrijf is al meer dan 80 jaar de specialist in kassei- en klinkerwerken. Maar ook voor grondwerken en riolering kan je bij ons terecht.

Waarom kiezen voor Danny Mergan?

Ons familiebedrijf is al sinds 1935 de referentie voor kasseiwerken en natuursteen. Door de jaren heen hebben we ons aanbod uitgebreid. Bij ons kan je terecht voor:

  • Kasseien en klinkers
  • Asfalt, betonwerken en prefab betonplaten
  • Zandpistes en grindverhardingen
  • Grond- en rioleringswerken
  • Afbraak en opruiming

We kopen en verkopen ook oude kasseien. Dankzij onze gespecialiseerde machines en onze eigen containerdienst kunnen we die makkelijk uitgraven en afvoeren.

 

80 jaar ervaring

Al meer dan 80 jaar zijn wij de specialist in het plaatsen van bestratingen, opritten, parkings en terrassen in kasseien, klinkers en natuursteen. 

3e generatie

Wij zijn een echt familiebedrijf waar kunde en ervaring van generatie op generatie werd doorgegeven.

Scherpe prijzen

Wij werken met de allerbeste producten en streven ernaar om die aan de scherpste prijs aan te bieden

Maatwerk

Voor ieder project zorgen wij voor een ontwerp, uitvoering en afwerking op maat.

Onze firma

Hoewel we nog steeds een echt familiebedrijf zijn konden we groeien tot een firma met een heel gespecialiseerd machinepark. We beschikken over verschillende bulldozers, walsen, grondverzetters en graafkranen, van 750 kg tot 30 000 kg.

Daarnaast hebben we nog een aantal vrachtwagens, uitgerust met containersystemen en bestelwagens. Dankzij onze eigen containerdienst hoef je je geen zorgen te maken over het opruimen van bouwmateriaal. Wij voeren ook die werken graag voor je uit.

Ben je op zoek naar een ervaren firma voor de plaatsing van kasseien, klinkers of andere verharding? Neem dan zeker contact met ons op of kom langs in ons toonpark en toonzaal in Mollem.