Ontdek de diverse tegelopties voor jouw oprit

Je zoektocht naar een stijlvolle oprit eindigt hier. Mergan BV biedt een uitgebreide selectie tegels voor jouw oprit, waar duurzaamheid hand in hand gaat met verfijnde esthetiek.

 1. Keramische en porseleinen tegels: Innovatieve elegantie
  Betreed de wereld van innovatieve elegantie met onze keramische en porseleinen tegels. Deze tegels combineren duurzaamheid met verbluffende ontwerpmogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een strakke, moderne uitstraling met gepolijste tegels of een rustiek effect met matte tegels, Mergan BV heeft de perfecte oplossing voor jouw oprit.
 2. Natuursteen en cementtegels: Tijdloze schoonheid
  Laat jouw oprit stralen met tijdloze schoonheid door te kiezen voor natuursteen of cementtegels. Of je nu houdt van de organische uitstraling van natuursteen tegels of de artistieke patronen van cementtegels, Mergan BV creëert een oprit die een statement maakt.
 3. Terracotta en glazen tegels: Mediterrane sfeer
  Breng een vleugje mediterrane sfeer naar jouw oprit met terracotta tegels of voeg een modern tintje toe met glazen tegels. Mergan BV’s assortiment biedt diverse kleuren en texturen om de perfecte ambiance voor jouw oprit te creëren.
 4. Mozaïektegels en geglazuurde tegels: Artistieke accenten
  Voeg artistieke accenten toe aan jouw oprit met mozaïektegels of kies voor de glanzende afwerking van geglazuurde tegels. Mergan BV’s vakmanschap zorgt ervoor dat jouw oprit een kunstwerk wordt, met aandacht voor detail en design.
 5. Matte en gepolijste tegels: Verfijnde afwerking
  Maak een keuze tussen een verfijnde afwerking met matte tegels of een glanzende uitstraling met gepolijste tegels. Mergan BV past de tegelafwerking aan op jouw persoonlijke voorkeur, waardoor jouw oprit uniek en uitnodigend wordt.
 6. Geborstelde, gebeitelde en houtlook tegels: Textuur en warmte
  Experimenteer met textuur en voeg warmte toe aan jouw oprit met geborstelde, gebeitelde of houtlook tegels. Mergan BV begrijpt dat details het verschil maken en biedt een scala aan texturen om jouw oprit te personaliseren.
 7. Antieke of verouderde tegels: Charme van vervlogen tijden
  Omarm de charme van vervlogen tijden met antieke of verouderde tegels. Mergan BV biedt tegels met karakter, die de geschiedenis en authenticiteit van jouw oprit benadrukken.
 8. Gerectificeerde tegels: Strak en modern
  Voor een strakke en moderne uitstraling kies je gerectificeerde tegels. Mergan BV zorgt voor precisie in elke tegel, waardoor een naadloze oprit ontstaat met een eigentijdse uitstraling.

Mergan BV: Meesterlijk vakmanschap voor jouw oprit

Mergan BV staat bekend om meesterlijk vakmanschap bij het plaatsen van bestratingen, opritten, parkings en terrassen met diverse tegelsoorten. Waarom kiezen voor Mergan BV?

 • Creativiteit en expertise
  Onze creatieve experts staan klaar om jouw visie om te zetten in een oprit die de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit bereikt.
 • Unieke oplossingen
  Elk project is uniek. Mergan BV biedt op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw levensstijl, smaak en architecturale eisen.
 • Betrouwbaarheid en duurzaamheid
  Wij streven naar betrouwbaarheid en duurzaamheid in al onze projecten. De materialen worden zorgvuldig geselecteerd om de tand des tijds te doorstaan.