Brievenbussen in steen

Een brievenbus is niet enkel nuttig en noodzakelijk, ze zorgt ook voor de uitstraling van je woning of bedrijfspand. Bij ons kan je terecht voor een kwalitatieve stenen brievenbus in heel wat vormen en maten.

Wanneer je kiest voor een brievenbus in steen dan zorg je in elk geval voor een toegevoegde waarde voor je woning of bedrijf. Ze zijn tijdloos en bijzonder stijlvol.

Bovendien is een zo’n stenen brievenbus een heel duurzame investering. Die bussen zijn oerdegelijk. Je hoeft je geen zorgen te maken, jouw brievenbus gaat een leven lang mee.

Tenslotte zijn ze vorstvast en waterbestendig. En ook tegen fel zonlicht zijn ze prima bestand. Helemaal aangepast aan alle weersomstandigheden dus.

Esthetiek

We zeiden het al, een stenen brievenbus is tijdloos. En onverslijtbaar. De modellen die wij aanbieden passen bij elke stijl. Ze zijn strak en in verschillende steensoorten te krijgen.

Zo bestaan er ontwerpen in blauwe hardsteen, basalt en graniet. En omdat we hier met een natuurproduct te maken hebben is elk stuk uniek. Zo wordt je brievenbus een echte blikvanger.

Wil je echt iets heel bijzonders? Kies dan voor een brievenbus in je steenmuur geïntegreerd. Op die manier laat je de strakke lijnen van je afscheiding doorlopen in een heel doordacht concept.

Bij Mergan BV zorgen we voor een uniek aanbod aan stenen bussen. Wil je de modellen bekijken? Kom dan langs in onze toonzaal en toonpark in Mollem. We adviseren je er graag over de mogelijkheden voor jouw tuin of bedrijfsterrein.